Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου - Προληπτικές εξετάσεις στο Ερρίκος Ντυνάν

Εως τις 10 Φεβρουαρίου

Με στοχευμένα πακέτα κλινικών και διαγνωστικών εξετάσεων σε ιδιαίτερα προνομιακές τιμές, συμμετέχει το «Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center» στις γενικότερες δράσεις για την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου (4 Φεβρουαρίου 2017), με κεντρικό στόχο την ευαισθητοποίηση και ενημέρωση του κοινού, καθώς και την προώθηση της ιδέας του προληπτικού ελέγχου.

Στο πλαίσιο αυτό προσφέρονται, κατόπιν ραντεβού, έως τις 10 Φεβρουαρίου τα παρακάτω πακέτα διαγνωστικών εξετάσεων:

·Εξέταση προστάτη, η οποία περιλαμβάνει:

-υπέρηχο νεφρών-ουροδόχου κύστεως-προστάτη
-PSA
-Free PSA
-Βασική εξέταση ουρολόγου.
Το πακέτο προσφέρεται στην προνομιακή τιμή των 40€.

·Εξέταση μαστών, η οποία περιλαμβάνει:

-Ψηφιακή μαστογραφία στην προνομιακή τιμή των 45€.
-Ψηφιακή μαστογραφία & υπέρηχος μαστού στην προνομιακή τιμή των 60€.

Επισημαίνεται ότι ο, κορυφαίας τεχνολογίας, ψηφιακός μαστογράφος που διαθέτει το Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center είναι ο μοναδικός στη χώρα μας με πιστοποίηση από την European Reference Organization (EUREF) και εφοδιασμένος με σύστημα στερεοτακτικής βιοψίας.

Επιπλέον διαθέτει πρωτοποριακά τεχνικά χαρακτηριστικά, όπως άμεση ανίχνευση flat panel από άμορφο σελήνιο, εξασφαλίζοντας ψηφιακή εικόνα υψηλής διακριτικής ευκρίνειας, σύστημα απορρόφησης της σκεδαζόμενης ακτινοβολίας και ειδικά σχεδιασμένα ακτινοδιαπερατά μαξιλαράκια μαστογραφίας, τα οποία εξασφαλίζουν άνετη και ανώδυνη εξέταση.

Για την κατοχύρωση των προνομιακών τιμών, τον προγραμματισμό των ραντεβού, καθώς και για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι/ες μπορούν να καλέσουν έως την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου στο τηλέφωνο 210. 69 72 315 (κατά τις ώρες 08.30 – 15.30) ή να στείλουν email στην ηλεκτρονική διεύθυνση cs@dunant.gr.

 http://www.matrix24.gr/2017/02/pagkosmia-imera-kata-tou-karkinou-proliptikes-exetasis-sto-errikos-ntinan/
Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πράσινα κόπρανα: Να ανησυχήσω ή όχι;

Ανδιαπιστώσετε ότι τα κόπρανά σας είναι πράσινα, πιθανότατα να θορυβηθείτε. Όμως, το περίεργο αυτό χρώμα, δεν αποτελεί απαραίτητα αιτία ανησυχίας. Το χρώμα των κενώσεων σας είναι συχνά μια αντανάκλαση του τι τρώτε. Το πράσινο χρώμα ενδεχομένως να οφείλεται στην κατανάλωση πολλών πράσινων λαχανικών, όπως το σπανάκι και το μπρόκολο, καθώς αυτές οι τροφές περιέχουν μεγάλες ποσότητες μιας πράσινης χρωστικής ουσίας, της χλωροφύλλης.
Άλλες διατροφικές πιθανές αιτίες είναι η λήψη συμπληρωμάτων σιδήρου και χρωματισμένα με πράσινο τρόφιμα, όπως ορισμένα μίγματα αρωματισμένων ποτών, γρανίτες και κερασάκια τουρτών γενεθλίων,.
Η χολή, το κίτρινο-πράσινο πεπτικό υγρό που εκκρίνεται από το ήπαρ και αποθηκεύεται στη χοληδόχο κύστη, μπορεί επίσης να ευθύνεται για τα πράσινα κόπρανα.
«Το φυσιολογικό χρώμα των κοπράνων είναι καφέ. Η παρουσία της χολερυθρίνης στη χολή ευθύνεται για το χρώμα των κοπράνων. Διαταραχές στη χολερυθρίνη είναι δυνατόν να χρωματίσουν τα κόπρανα πράσινα, γκρι ή λευκά, σαν στό…

7 παρενέργειες των αντικαταθλιπτικών

Παρόλο που η λήψη τους από ανθρώπους που δεν έχουν άλλα προβλήματα υγείας θεωρείται γενικά ασφαλής, τα αντικαταθλιπτικά μπορεί να έχουν ενοχλητικές παρενέργειες. Οι περισσότερες από αυτές, ωστόσο, είναι παροδικές.
Από την πρόσληψη βάρους μέχρι τις διαταραχές του ύπνου, οι παρενέργειες των αντικαταθλιπτικών αποτελούν συχνά το λόγο που ορισμένοι ασθενείς δεν ξεκινούν ή διακόπτουν την θεραπεία τους. Δείτε ποιες είναι αυτές και πώς μπορούν να αντιμετωπιστούν.
1. Σωματικά συμπτώματα. Στην αρχή της θεραπείας με αντικαταθλιπτικά, μπορεί να υπάρξουν ανεπιθύμητες ενέργειες στο σώμα, όπως πονοκέφαλος, πόνος στις αρθρώσεις, μυϊκοί πόνοι, ναυτία, δερματικά εξανθήματα ή διάρροια. Αυτά τα συμπτώματα είναι συνήθως ήπια και παροδικά. Μια μελέτη που δημοσιεύθηκε στην επιθεώρηση Clinical Therapeutics εξέτασε πάνω από 40.000 ανθρώπους που είχαν πρόσφατα ξεκινήσει αντικαταθλιπτική θεραπεία και διαπίστωσε ότι οι πιο συχνές ανεπιθύμητες ενέργειες ήταν η κεφαλαλγία και η ναυτία. Ωστόσο, πολλοί άνθρωποι αν…

Εγκεφαλική μικροαγγειοπάθεια και κίνδυνοι - Η ικανότητα ισορροπίας στο ένα πόδι «δείκτης» εγκεφαλικής υγείας