Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου - Προληπτικές εξετάσεις στο Ερρίκος Ντυνάν

Εως τις 10 Φεβρουαρίου

Με στοχευμένα πακέτα κλινικών και διαγνωστικών εξετάσεων σε ιδιαίτερα προνομιακές τιμές, συμμετέχει το «Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center» στις γενικότερες δράσεις για την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου (4 Φεβρουαρίου 2017), με κεντρικό στόχο την ευαισθητοποίηση και ενημέρωση του κοινού, καθώς και την προώθηση της ιδέας του προληπτικού ελέγχου.

Στο πλαίσιο αυτό προσφέρονται, κατόπιν ραντεβού, έως τις 10 Φεβρουαρίου τα παρακάτω πακέτα διαγνωστικών εξετάσεων:

·Εξέταση προστάτη, η οποία περιλαμβάνει:

-υπέρηχο νεφρών-ουροδόχου κύστεως-προστάτη
-PSA
-Free PSA
-Βασική εξέταση ουρολόγου.
Το πακέτο προσφέρεται στην προνομιακή τιμή των 40€.

·Εξέταση μαστών, η οποία περιλαμβάνει:

-Ψηφιακή μαστογραφία στην προνομιακή τιμή των 45€.
-Ψηφιακή μαστογραφία & υπέρηχος μαστού στην προνομιακή τιμή των 60€.

Επισημαίνεται ότι ο, κορυφαίας τεχνολογίας, ψηφιακός μαστογράφος που διαθέτει το Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center είναι ο μοναδικός στη χώρα μας με πιστοποίηση από την European Reference Organization (EUREF) και εφοδιασμένος με σύστημα στερεοτακτικής βιοψίας.

Επιπλέον διαθέτει πρωτοποριακά τεχνικά χαρακτηριστικά, όπως άμεση ανίχνευση flat panel από άμορφο σελήνιο, εξασφαλίζοντας ψηφιακή εικόνα υψηλής διακριτικής ευκρίνειας, σύστημα απορρόφησης της σκεδαζόμενης ακτινοβολίας και ειδικά σχεδιασμένα ακτινοδιαπερατά μαξιλαράκια μαστογραφίας, τα οποία εξασφαλίζουν άνετη και ανώδυνη εξέταση.

Για την κατοχύρωση των προνομιακών τιμών, τον προγραμματισμό των ραντεβού, καθώς και για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι/ες μπορούν να καλέσουν έως την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου στο τηλέφωνο 210. 69 72 315 (κατά τις ώρες 08.30 – 15.30) ή να στείλουν email στην ηλεκτρονική διεύθυνση cs@dunant.gr.

 http://www.matrix24.gr/2017/02/pagkosmia-imera-kata-tou-karkinou-proliptikes-exetasis-sto-errikos-ntinan/
Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Δικαιολογίες που έχεις μεγαλώσει αρκετά για να ακούς

Γράφει η Σοφία Μαυραντζά
Λες ψέματα; Ψάχνεις δικαιολογίες τύπου «έχω δέκατα», «πονάει η κοιλιά μου», «ένα μεγάλο ρακούν έκρυψε το τηλέφωνό μου» για να μη βγεις για ποτό; Τότε μη συνεχίζεις να διαβάζεις. Αυτό το κείμενο γράφτηκε για όλες εκείνες που βαρέθηκαν να ακούν δικαιολογίες, που ζητούν εξηγήσεις στα ίσα (όπως ακριβώς τις δίνουν) και που έχουν τραγουδήσει το «Ψεύτικα» της Αννούλας παραπάνω από 250 φορές στη ζωή τους.
Πάμε να δούμε παρέα τις πέντε πιο δημοφιλείς δικαιολογίες που μεγάλωσες αρκετά (και βαρέθηκες πια) να ακούς.
Δεν κατάλαβα ότι σε πείραξε Το ακούς παντού. Το ακούς στο γραφείο, το ακούς στο αμάξι, το ακούς στο σπίτι, το ακούς από το κινητό, το ακούς δίπλα σου, μπροστά σου, γενικά ΤΟ ΑΚΟΥΣ. «Δεν κατάλαβα ότι σε πείραξε που δεν σε κοινοποίησα στο μέιλ που έστειλα στον διευθυντή και έλεγα ότι εσύ έχασες την ημερομηνία παράδοσης», «Δεν κατάλαβα ότι σε πείραξε που πήγα τρεις μέρες σερί για μπάλα με τα παιδιά», «Δεν κατάλαβα ότι σε πείραξε που πήγαμε με τη Μαρία στο θέατρο κ…

Πράσινα κόπρανα: Να ανησυχήσω ή όχι;

Ανδιαπιστώσετε ότι τα κόπρανά σας είναι πράσινα, πιθανότατα να θορυβηθείτε. Όμως, το περίεργο αυτό χρώμα, δεν αποτελεί απαραίτητα αιτία ανησυχίας. Το χρώμα των κενώσεων σας είναι συχνά μια αντανάκλαση του τι τρώτε. Το πράσινο χρώμα ενδεχομένως να οφείλεται στην κατανάλωση πολλών πράσινων λαχανικών, όπως το σπανάκι και το μπρόκολο, καθώς αυτές οι τροφές περιέχουν μεγάλες ποσότητες μιας πράσινης χρωστικής ουσίας, της χλωροφύλλης.
Άλλες διατροφικές πιθανές αιτίες είναι η λήψη συμπληρωμάτων σιδήρου και χρωματισμένα με πράσινο τρόφιμα, όπως ορισμένα μίγματα αρωματισμένων ποτών, γρανίτες και κερασάκια τουρτών γενεθλίων,.
Η χολή, το κίτρινο-πράσινο πεπτικό υγρό που εκκρίνεται από το ήπαρ και αποθηκεύεται στη χοληδόχο κύστη, μπορεί επίσης να ευθύνεται για τα πράσινα κόπρανα.
«Το φυσιολογικό χρώμα των κοπράνων είναι καφέ. Η παρουσία της χολερυθρίνης στη χολή ευθύνεται για το χρώμα των κοπράνων. Διαταραχές στη χολερυθρίνη είναι δυνατόν να χρωματίσουν τα κόπρανα πράσινα, γκρι ή λευκά, σαν στό…

Οριακή διαταραχή προσωπικότητας: αλήθειες και μύθοι

Η οριακή, ή μεταιχμιακή, διαταραχή προσωπικότητας αποτελεί μία σοβαρή ψυχιατρική πάθηση που χαρακτηρίζεται από ασταθείς και θυελλώδεις σχέσεις, αδιαμόρφωτη αίσθηση ταυτότητας, χρόνια αισθήματα κενού και πλήξης, ασταθείς διαθέσεις και σχεδόν ανύπαρκτο έλεγχο της παρορμητικότητας σε τομείς όπως η κατασπατάληση χρημάτων, η κατανάλωση τροφής, οι σεξουαλικές επαφές και η χρήση ουσιών.
Ο φόβος της πραγματικής ή φανταστικής εγκατάλειψης από τα αγαπημένα τους πρόσωπα αποτελεί μία βαθιά ανησυχία για τα άτομα που παρουσιάζουν τη διαταραχή αυτή και συχνά ο φόβος αυτός αποτελεί την αιτία που προκαλεί τις καταστροφικές συμπεριφορές τους. Μάλιστα, ορισμένοι είναι σε θέση να φτάσουν σε επικίνδυνα μονοπάτια για να αποφύγουν αυτόν τον φόβο, κάνοντας, για παράδειγμα, απόπειρα αυτοκτονίας ή καταφεύγοντας στον αυτοακρωτηριασμό.
Τα πέντε πιο δύσκολα συμπτώματα της οριακής διαταραχής προσωπικότητας είναι τα παρακάτω: 1. Προβλήματα με τις σχέσεις (φόβος εγκατάλειψης, ασταθείς σχέσεις). 2. Ασταθή συναισθήμ…