Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΑΚΡΩΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Dr. Rath - Ο γιατρός που τολμά να πει τα πάντα για τις φαρμακοβιομηχανίες παγκοσμίως (ΒΙΝΤΕΟ)



Ποιος είναι ο Dr. Rath

Ο Dr. Rath είναι ιατρός, επιστήμονας και σύμβουλος της φυσικής, αποτελεσματικής και προσιτής οικονομικά  ιατρικής περίθαλψης παγκοσμίως. Είναι ιδρυτής ενός επιστημονικού και ιατρικού ερευνητικού ινστιτούτου το οποίο έγινε ο ηγέτης στον αναδυόμενο τομέα της “βασισμένης σε επιστημονικά δεδομένα φυσικής ιατρικής” .

Οι επιστημονικές ανακαλύψεις του Δρ. Ραθ και η συνεισφορά της ερευνητικής του ομάδας στοχεύουν στην φυσική πρόληψη και σημαντική μείωση των σημερινών κοινών νόσων, στις οποίες συμπεριλαμβάνονται καρδιαγγειακές παθήσεις και ο καρκίνος. Η σημαντική επιστημονική πρόοδος του Δρ. Ραθ και της επιστημονικής του ομάδας σε αυτό τον τομέα υιοθετείται ήδη μαζικά στην  ιατρική του σήμερα. Αυτή η πρόοδος στην υγεία αποτελεί μεγάλη απειλή για την φαρμακευτική βιομηχανία των πολλών τρισεκατομμυρίων δολαρίων – όπου βασίζεται στη διαιώνιση των νόσων ως αγορές για τα πατενταρισμένα φάρμακά της. Η μεταβατική φύση αυτής της έρευνας – και οι συνέπειές της για την ανθρωπότητα- συνοψίζονται σε μία πρόσφατη διάλεξη του Δρ. Ραθ που παρουσιάστηκε στην Βαρσοβία της Πολωνίας. Στο ρόλο του ως πρωτοπόρος της επιστημονικής αυτής μετάβασης στον τομέα της υγείας, ο Δρ. Ραθ έχει γίνει στόχος στις επιθέσεις του σημερινού κατεστημένου, όπως για παράδειγμα η φαρμακευτική βιομηχανία επενδύσεων.

Σημαντικό γεγονός αποτελεί ότι η βιομηχανία επενδύσεων των πολλών τρισεκατομμυρίων δολαρίων στους τομείς των φαρμάκων και των πετροχημικών, για παράδειγμα το καρτέλ πετρελαίου και φαρμάκων, ελέγχονται από τις ίδιες οικονομικές ομάδες.

Οφείλεται στην  ανάλυση του Δρ. Ραθ και της ομάδας του το γεγονός ότι αυτές οι δύο μεταβάσεις της ανθρωπότητας, η απελευθέρωση δηλαδή από την εξάρτηση του πετρελαίου και των πατενταρισμένων φαρμάκων, δεν μπορούν να διαχωριστούν. Ως εκ τούτου, η δυνατή συνηγορία τού στους τομείς της εναλλακτικής ενέργειας απεικονίζεται στις πρόσφατα δημοσιευμένες δηλώσεις του στους New York Times.

Τομείς κλειδιά της επιστημονικής συνεισφοράς του Δρ. Ραθ και της επιστημονικής του ομάδας

Καρδιοαγγειακή νόσος
Ήδη εδώ και 20 χρόνια ο Δρ. Ραθ έχει ανακαλύψει τη σύνδεση μεταξύ της καρδιοαγγειακής νόσου(το υπ αριθμόν ένα πρόβλημα υγείας του βιομηχανοποιημένου μας κόσμου) και του σκορβούτου(η νόσος του ναύτη). Και στις δύο περιπτώσεις τα τοιχώματα των αιμοφόρων αγγείων αποδυναμώνονται από μακροχρόνιες ανεπάρκειες στις βιταμίνες και σε άλλα μικρο-θρεπτικά συστατικά οδηγώντας στην δομική βλάβη του αγγειακού τοιχίου και, τελικά, στη συσσώρευση των αποθεμάτων.

Αυτή η ανακάλυψη ήταν ικανή να απαντήσει σε κάποια από τα πιο βασικά ερωτήματα της καρδιολογίας, για παράδειγμα “γιατί παθαίνουμε εμφράγματα , αλλά όχι εμφράγματα μύτης ή εμφράγματα αγκώνα?” Γιατί παθαίνουμε αρτηριοσκλήρυνση και όχι φλεβοσκλήρυνση? Γιατί η υψηλή χοληστερίνη στο αίμα δεν είναι η κύρια αιτία αλλά η συνέπεια της αγγειακής βλάβης και των καρδιακών παθήσεων? Οι ανακαλύψεις του συνοψίζονται στο δημοφιλές βιβλίο "Why animals don’t get heart attacks, but people do"  το οποίο έχει μεταφραστεί σε 14 γλώσσες  μεταξύ των οποίων και η Ελληνική.

Δε χρειάζεται να έχεις πτυχίο στην ιατρική ή στην επιστήμη για να καταλάβεις την σπουδαιότητα αυτών των ανακαλύψεων για την υγεία εκατομμυρίων ανθρώπων. Ωστόσο , το καρτέλ των φαρμάκων και τα οι ομάδες συμφερόντων τού στο χώρο της ιατρικής και στα μέσα ενημέρωσης αγνόησαν και παρεμπόδισαν αυτές τις ανακαλύψεις για δύο δεκαετίες. Το αποτέλεσμα αυτών των σκόπιμων ενεργειών είναι :

- περισσότερο από 300 εκατομμύρια άνθρωποι νεκροί από παθήσεις οι οποίες είναι κατ ουσίαν ιάσιμες
- τρισεκατομμύρια δολάρια στον τομέα της υγείας ξοδεύτηκαν σε μία τεράστια ποσότητα αναποτελεσματικών και ζημιογόνων καρδιαγγειακών φαρμάκων όχι μόνο ως φόρος υποτέλειας στο καρτέλ της βιομηχανίας φαρμάκων αλλά και ως προστασία των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων τού παγκοσμίως.

Καρκίνος
Στον τομέα του καρκίνου ο Δρ. Ραθ και η ομάδα του ανακάλυψαν νέους τρόπους που μπλοκάρουν την εξάπλωση των καρκινικών κυττάρων με φυσικό τρόπο, χωρίς τις καταστροφικές για τον ανθρώπινο οργανισμό συνέπειες της χημειοθεραπείας.

Στις 8 Μαρτίου του 2002 αυτή η επαναστατική επιστημονική ανακάλυψη παρουσιάστηκε στον κόσμο με μία ολοσέλιδη ανακοίνωση στην USA Today . Η κεντρική θέση της παρουσίασης όπως γράφτηκε ακριβώς είναι : “Η έρευνά μας αποδεικνύει ότι η βιταμίνη C , η λυσίνη , η προλίνη και συγκεκριμένα παράγωγα του πράσινου τσαγιού μπορούν να αναστείλουν την εξάπλωση των καρκινικών κυττάρων.”

Αντί να εκμεταλλευτούν αυτή τη σημαντική επιστημονική ανακάλυψη που αφορά τον έλεγχο της επιδημίας του καρκίνου, το καρτέλ φαρμάκων και οι σύμμαχοι του αποφάσισαν να την πολεμήσουν. Κατά τη διάρκεια των τελευταίων 8 χρόνων ο Δρ. Ραθ πλημμυρίστηκε με δεκάδες μηνύσεις και αμέτρητες δυσφημιστικές επιθέσεις από τα μέσα ενημέρωσης που προήλθαν από τους συμμάχους του καρτέλ φαρμάκων.  Ήταν ανώφελο, τα επιστημονικά ευρήματα αποδείχθηκαν πολύ δυνατότερα από τις επιθέσεις.

Ακόμη κι έτσι πολλά έγκυρα ιατρικά έντυπα όπως το British Medical Journal συμμετείχαν σε αυτή τη χορωδία δυνάμεων παρεμποδίζοντας την ιατρική πρόοδο -και γρήγορα αναγκάστηκαν να ανακαλέσουν. .

Αυτές οι σκόπιμες ενέργειες κατά τη διάρκεια της τελευταίας δεκαετίας είχαν σαν αποτέλεσμα :

- Εκατομμύρια άνθρωποι παγκοσμίως πέθαναν από μια κατάσταση υγείας η οποία θα μπορούσε να τεθεί υπό έλεγχο εδώ και χρόνια.
- Εκατοντάδες δισεκατομμύρια δολάρια στην υγεία ακόμα ξοδεύονται σε χημειοθεραπείες και άλλες μάταιες προσπάθειες για να καταπολεμήσουν τον καρκίνο με εξαιρετικά τοξικές ουσίες – περισσότερες από τις μισές είναι γνωστό ότι δημιουργούν νέους καρκίνους ακόμη και σε ένα υγιή οργανισμό.

AIDS
Μεταξύ του 1929 και του 1964, ούτε λίγο ούτε πολύ εννέα βραβεία Nobel  απονεμήθηκαν για την ανακάλυψη του ρόλου των μικρο-θρεπτικών συστατικών να ενισχύουν το ανοσοποιητικό σύστημα. Παρόλα αυτά, όταν η κατάσταση ανεπάρκειας του ανοσοποιητικού συστήματος AIDS (Acquired Immune Deficiency Syndrome – Σύνδρομο επίκτητης ανοσολογικής ανεπάρκειας) μετατράπηκε σε μεγάλη απειλή για την υγεία, συγκεκριμένα στις υποανάπτυκτες περιοχές του πλανήτη, αυτή η γνώση δεν χρησιμοποιήθηκε για την καταπολέμηση της νόσου.

Αντιθέτως, το καρτέλ φαρμάκων και οι σύμμαχοι του ανά την υφήλιο προωθούσαν τοξικά χημικά ( ARVs ). Αυτά τα φάρμακα τα οποία καταστρέφουν τον μυελό των οστών – το σημείο παραγωγής των ανοσοποιητικών κυττάρων – συστήνονταν ως το ''χρυσό πρότυπο'' καταπολέμησης της ανεπάρκειας του ανοσοποιητικού συστήματος. Ακολουθώντας αυτή τη τακτική, το Καρτέλ Φαρμάκων υιοθέτησε την εμπορική στρατηγική που χρησιμοποίησε για να γιατρεύει ασθενείς με καρκίνο, προμηθεύοντας τους φάρμακα που βοηθούσαν την νόσο να εξελιχθεί. Στις υποανάπτυκτες χώρες εκατομμύρια άνθρωποι που υποσιτίζονταν δελεάστηκαν να χρησιμοποιήσουν τοξικά αντιρετροϊκά χημικά –τα οποία ήταν γνωστό ότι βλάπτουν το ανοσοποιητικό σύστημα –με τη ψεύτικη υπόσχεση ότι αυτά τα φάρμακα θα ελαφρύνουν τις επώδυνες συνέπειες της νόσου.

 Όπως και με τις χημειοθεραπείες, αυτή η εμπορική στρατηγική που ακολουθήθηκε με τα ARVs υποσχόταν θεαματικές αυξήσεις  πωλήσεων για τις πολυεθνικές εταιρείες φαρμάκων.

Το 2004, το ίδρυμα του Dr. Rath αποφάσισε να στηρίξει τις προσπάθειες της κυβέρνησης της Νοτίου Αφρικής για έλεγχο της επιδημίας του AIDS χρησιμοποιώντας την γνώση που είχε στον τομέα των μικρο-θρεπτικών συστατικών και στην ανοσολογία. Σε ένα μεγάλης κλίμακας κοινοτικό πρόγραμμα υγείας που συμμετείχαν χίλια θύματα της ασθένειας του AIDS,  τα θεαματικά οφέλη που προέκυψαν στην υγεία του οργανισμού ύστερα από τη χορήγηση μικρο-θρεπτικών συστατικών, οδήγησαν αποδεδειγμένα στη σημαντική αναστροφή όλων των συμπτωμάτων που χαρακτηρίζουν τη νόσο του AIDS.

Η αποκάλυψη των αδίστακτων εμπορικών στρατηγικών του Καρτέλ Φαρμάκων στη Νότια Αφρική αντιμετωπίστηκε με ισχυρή αντίσταση από τους συμμάχους του . Με την υποστήριξη του Ιδρύματος '' Ανοικτή Κοινωνία, ιδρυτής του οποίου είναι ο Soros, οι Αδερφοί Rockefeller και άλλα οικονομικά κανάλια, τα πρωτοπαλίκαρα του Καρτέλ στη Νότια Αφρική αποσταθεροποιούσαν την Νοτιοαφρικανική κοινωνία και τελικά ανέτρεψαν την κυβέρνηση του Προέδρου Thabo Mbeki. Το πρώτο μέτρο που υιοθέτησε   η νέα κυβέρνηση ήταν να εισάγει μια ολοκληρωτική διαφημιστική εκστρατεία για τα φάρμακα ARV. 

Kαι εδώ η προέλαση του Καρτέλ δεν κράτησε πολύ. Στις αρχές του 2010, ο καθηγητής Luc Montagnier – παραλήπτης του βραβείου Νόμπελ στην Ιατρική για την ανακάλυψη του HIV το 2009- έδωσε μια συνέντευξη ορόσημο. Μέσα σε αυτή,  θεμελιωδώς αμφισβητεί την αποτελεσματικότητα των φαρμάκων ARV στην καταπολέμηση της επιδημίας του AIDS και συνιστά ανοικτά τη χρήση μικρο-θρεπτικών συστατικών για την ενδυνάμωση του ανοσοποιητικού συστήματος του πληθυσμού εν γένει.

Η ιστορική μάχη της κυβέρνηση της Νοτίου Αφρικής και του ιδρύματος  του Dr Rath για τον περιορισμό της ζημιάς που προκαλεί το Καρτέλ Φαρμάκων στους ανθρώπους αυτής της χώρας και του υποανάπτυκτου κόσμου καταγράφεται στο βιβλίο ‘End AIDS – Break the Chains of Pharmaceutical Colonialism’.

Η συνεισφορά του Dr. Rath ως '' Η Συνείδηση του Κόσμου ''
Τις τελευταίες δυο δεκαετίες ο Dr. Rath μοιράστηκε την μοίρα άλλων ανθρώπων των μεταβάσεων. Καθώς προσπαθούσε να προοδεύσει την υγεία και την ευημερία της ανθρωπότητας, έγινε ο στόχος αδυσώπητων αντιπάλων – συγκεκριμένα του Καρτέλ του Πετρελαίου και των Φαρμάκων.

Προκαλώντας τον, το Καρτέλ ώθησε τον Dr Rath να ερευνήσει την ιστορία των επενδυτικών επιχειρήσεων του Πετρελαίου και των Φαρμάκων. Αυτό που ανακάλυψε ήταν πολύ σημαντικό για τις τωρινές και τις μελλοντικές γενιές :

Το Καρτέλ Πετρελαίου και Φαρμάκων ήταν υπεύθυνο για τα μεγαλύτερα εγκλήματα που έχουν καταγραφεί στην ανθρώπινη ιστορία.
Στην προσπάθειά του να μεγιστοποιήσει τα κέρδη του και να ελέγξει τον κόσμο το Καρτέλ του Πετρελαίου και των Φαρμάκων , οργάνωσε και αισχροκέρδησε στα ακόλουθα :

Α' Παγκόσμιο Πόλεμο, άρα υπεύθυνο για παραπάνω από 35 εκατομμύρια θανάτους
Β' Παγκόσμιο Πόλεμο, άρα υπεύθυνο για παραπάνω από 60 εκατομμύρια θανάτους
Στρατόπεδα συγκέντρωσης του Άουσβιτς ως δεξαμενή σκλαβωμένου εργατικού δυναμικού για το τεράστιο πολεμικό εργοστάσιο IG στο Άουσβιτς και πεδίο δοκιμών για τα πατενταρισμένα φάρμακά τους, άρα υπεύθυνο για το θάνατο καθώς και για την εξαθλίωση εκατομμυρίων ανθρώπων.
Αυτά τα γεγονότα καταγράφονται σε ιστορικά αρχεία της δίκης της Νυρεμβέργης ( Nuremberg War Crimes Tribunal ) εναντίων του Καρτέλ Πετρελαίου και Φαρμάκων IG Farben ( BAYER, BASF, HOECHST). Κατά κάποιο περίεργο τρόπο αυτά τα αρχεία – που αποκαλύπτουν ότι το Καρτέλ ήταν η κινητήρια οικονομική δύναμη και αλλά και το '' κερδισμένο'' οικονομικά από το Β' Παγκόσμιο Πόλεμο – είναι κρυμμένα μακριά στα αρχεία για επτά δεκαετίες.

Ύστερα από το τέλος του Β' Παγκοσμίου Πολέμου, και μετά από τη δεύτερη αποτυχημένη προσπάθεια για τη στρατιωτική κατάκτηση του κόσμου, το Καρτέλ ανασυγκροτήθηκε και εισήγαγε την γνωστή σε όλους ''Ευρωπαϊκή Ένωση των Βρυξελλών '' - τελειοποιημένη το 2007 – σαν μια νέα δυναμική για να ελέγξει την Ευρώπη – και στο τέλος τον κόσμο.  Τα σχεδιααυτού του πολιτικού σώματος – τελικά ένα κατασκεύασμα το οποίο θα τσιμεντοποιούσε την κυριαρχία του Καρτέλ στην Ευρώπη – ήταν εμπνευσμένα από τους Ναζί/Καρτέλ και εφαρμόστηκαν από μεταγενέστερους υπάλληλους των Ναζί. Οι λεπτομέρειες αυτής της ανάληψης μιας ολόκληρης ηπείρου καταγράφονται και τεκμηριώνονται στο βιβλίο '' Οι Ναζιστικές καταβολές της Ε.Ε. των Βρυξελλών ''.  

Για την ακούραστη επιδίωξη να αυξήσει την παγκόσμια ευαισθητοποίηση του κοινού όσον αφορά τα εταιρικά ενδιαφέροντα που οδήγησαν και ενορχήστρωσαν το Β' Παγκόσμιο Πόλεμο, ο Dr Rath  βραβεύτηκε με την αναγνώριση ‘Relay of Life’ από τους επιζώντες του στρατοπέδου συγκέντρωσης στο Άουσβιτς. Η εντολή τους  '' Ποτέ ξανά ''  είναι το κίνητρο που οδήγησε τον Dr. Rath στη δημιουργία των ανοικτών γραμμάτων στην Εφημερίδα της Νέας Υόρκης και η αρχή που καθοδηγεί την αφοσίωσή του για παγκόσμια ειρήνη και δικαιοσύνη.


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Μολυσματική τέρμινθος: Συμπτώματα, μετάδοση και θεραπεία

Η μολυσματική τέρμινθος είναι μία συχνή ιογενής πάθηση που προσβάλλει το δέρμα και ευκαιριακά τα μάτια. Μπορεί να επηρεάσει άτομα κάθε ηλικίας αλλά προσβάλλει κατά κύριο λόγο παιδιά, σεξουαλικά ενεργείς ενήλικες και αυτούς που για κάποιος λόγο δεν έχουν ισχυρό ανοσοποιητικό σύστημα. Η ηλικία που εμφανίζεται πιο συχνά στα παιδιά η πάθηση είναι μεταξύ ενός και 10 ετών. Δεν απαιτεί πάντα αντιμετώπιση. Ο ιός της μολυσματικής τερμίνθου ανήκει στην οικογένεια των poxvirus και ονομάζεται Molluscum Contagiosum Virus ( MCV ). Αποικεί μόνο τον άνθρωπο. Υπάρχουν 4 τύποι του ιού: MCV -1, MCV -2, MCV -3 και MCV -4. Ο πιο συχνός είναι ο ιός MCV -1 ενώ ο MCV -2 ανιχνεύεται πιο συχνά σε ενήλικες και είναι σεξουαλικά μεταδιδόμενος. Συμπτώματα Οι βλάβες της μολυσματικής τερμίνθου είναι μικρά σπυράκια, μεγέθους 1-10 χιλιοστών που μοιάζουν με ογκίδια, ελιές ή μαργαριτάρια. Πρόκειται για στρογγυλές, λευκές και γυαλιστερές βλατίδες (θολωτές) με ομφαλωτό κέντρο, που περιέχουν ένα

10 συμπτώματα του «Σιωπηλού Δολοφόνου» των ωοθηκών, που κάθε γυναίκα ΠΡΕΠΕΙ να γνωρίζει

Υπολογίζεται ότι στης ΗΠΑ περισσότερες από 550 γυναίκες πεθαίνουν κάθε χρόνο από καρκίνο στις ωοθήκες. Πιστεύεται πως οι κύριες αιτίες αυτής της μορφής καρκίνου περιλαμβάνουν: Την ηλικία Τη κληρονομικότητα Τη χρήση αντισυλληπτικών Αυτό όμως που είναι το πιο ανησυχητικό είναι ότι οι περισσότερες που μαθαίνουν πως έχουν αυτή τη μορφή καρκίνου, το μαθαίνουν στα τελευταία στάδια, όταν δεν υπάρχει πια ελπίδα. Γι’αυτό είναι πολύ σημαντικό να μην αγνοούμε τα σημάδια αυτού του σιωπηλού δολοφόνου, γιατί μία έγκαιρη διάγνωση θα σας σώσει τη ζωή. Τα 10 κυριότερα συμπτώματα είναι: 1. Συχνοί κοιλόπονοι 2. Πόνος στη λεκάνη και το στομάχι 3. Ασταθή έμμηνος ρύση Ο καρκίνος των ωοθηκών μπορεί να αναπτυχθεί και σε κορίτσια που δεν έχει αρχίσει ακόμα ο κύκλος του, ωστόσο είναι πολύ πιο συνηθισμένος σε γυναίκες άνω των 55. 4. Αίσθημα κόπωσης χωρίς προφανή λόγο 5. Παράξενο αίσθημα κορεσμού Το να νιώθεις φουσκωμένος όταν δεν έχεις φάει είναι ένα κοινό σύμπτωμα το

Εγκεφαλική μικροαγγειοπάθεια και κίνδυνοι - Η ικανότητα ισορροπίας στο ένα πόδι «δείκτης» εγκεφαλικής υγείας

Η εγκεφαλική μικροαγγειοπάθεια αποτελεί επικίνδυνο εχθρό για τη μέση ηλικία και πολύ περισσότερο όταν συνυπάρχουν παθήσεις όπως ο διαβήτης και η υπέρταση Προσβάλει κατά κύριο λόγο τα μικρά τριχοειδή αγγεία του μεσεγκεφάλου και προκαλεί χαρακτηριστικές διαταραχές στην ροή του αίματος.. Η τριάδα αυτών των διαταραχών αποτελείται από διαταραχές μνήμης και   προσοχής , δυσχέρεια βάδισης και ακράτεια. Σ’αυτήν την κεντρική συμπτωματολογία προστίθενται και άλλες δυσλειτουργίες. Η νόσος, η συχνότητα της οποίας αυξάνεται με την ηλικία, πιστεύεται ότι αποτελεί ένδειξη αυξημένου κινδύνου για μελλοντικό σοβαρό εγκεφαλικό επεισόδιο, ενώ προγενέστερες μελέτες την έχουν επίσης συσχετίσει με απώλεια του συντονισμού των κινήσεων και νοητική διαταραχή. Έτσι, η έγκαιρη διάγνωση και η θεραπευτική αντιμετώπιση είναι αναγκαίες ώστε να αποφευχθεί η εξέλιξή της. Η πιθανή δυσκολία ενός ατόμου να ισορροπήσει στο ένα πόδι για τουλάχιστον 20 δευτερόλεπτα θα μπορούσε να είναι δείκτης ε