Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΤΟΥ ΥΓΕΙΑΣ ΔΡΟΜΟΙ: Candia-diagnosis - Aκτινολογικά εργαστήρια με επίκεντρο τον άνθρωποΜετά από αρκετά χρόνια εμπειρίας και επαγγελματικής συνεργασίας με καταξιωμένα  εργαστήρια απεικονίσεων, το νέο Ακτινολογικό Εργαστήριο Απεικονίσεων και Διαγνωστικό  Ιατρείο Υπερήχων Candia-Diagnosis στο Γάζι Ηρακλείου, είναι ένα ξεχωριστό Ιατρικό Κέντρο, καθώς σέβεται ιδιαίτερα τις ανάγκες των ασθενών λειτουργώντας με σύγχρονο εξοπλισμό, ο οποίος μπορεί να καλύψει αποτελεσματικά και αξιόπιστα μεγάλο μέρος του φάσματος της σύγχρονης ιατρικής απεικόνισης.

'Εχοντας ως επίκεντρο το όφελος του ασθενούς, και πιστεύοντας στη συνεργασία μεταξύ των ακτινολόγων και των κλινικών συναδέλφων τους, το Candia-diagnosis, είναι σε θέση να εγγυηθεί αμεσότητα στην ανταπόκριση και την επικοινωνία, με άμεσα ραντεβού και ταχεία απόδοση των αποτελεσμάτων.    

Το Candia-diagnosis παρέχει υψηλής ποιότητας ιατρικές υπηρεσίες και ευέλικτες μορφές συνεργασίας προσαρμοσμένες στις ανάγκες του καθενός χωριστά, υπηρεσίες που καλύπτουν πλήρως τις απαιτήσεις των ασθενών, επιτυγχάνοντας τους στόχους που έχει θέσει η εταιρεία.

Οι υπεύθυνοι του Candia-diagnosis κ.κ. Κ. Παγωνίδης – Ε. Μανουσάκη, εκπλήσσουν με την ανθρωπιά και το ενδιαφέρον τους για τις ανάγκες του κάθε ασθενούς χωριστά, και όπως
οι ίδιοι αναγράφουν στην ιστοσελίδα τους για την επίτευξη των παραπάνω:
- Δέσμευσή μας είναι να παρέχουμε στους πελάτες μας υπηρεσίες που να καλύπτουν πλήρως τις απαιτήσεις τους.
- Θέτουμε σαν στόχο την ικανοποίηση των πελατών βελτιώνοντας συνεχώς την κατάρτισή μας.
- Επιλέγουμε τους συνεργάτες μας ώστε να εξασφαλίζουμε σταθερό υψηλό επίπεδο ποιότητας.
- Οι παρατηρήσεις για τις υπηρεσίες μας εξυπηρετούν την βελτίωση της ποιότητας.
- Παρέχουμε ευέλικτα προγράμματα συνεργασίας εξατομικευμένα ως προς τις απαιτήσεις σας
ΜΕΤΡΗΣΗΣ ΟΣΤΙΚΗΣ  ΠΥΚΝΟΤΗΤΑΣ & ΛΙΠΟΜΕΤΡΗΣΗΣ,
ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΓΝΩΜΗΣ: σε εξετάσεις Αξονικής & Μαγνητικής τομογραφίας.

Στο Candia-diagnosis θα βρείτε:
Υπερηχοτομογράφο General Electric Logic S7Expert,  εξοπλισμένο με  προγράμματα λεπτομερούς ανάλυσης αγγείων, τεχνική ελαστογραφίας και 3D & 4D απεικόνισης. Ποικιλία κεφαλών υψηλής ευκρίνειας μεγάλου εύρους συχνοτήτων (2-15ΜHz) αποτελεσματικές και στις πιο απαιτητικές περιπτώσεις  απεικόνισης.

Ολοκληρωμένο σύστημα ψηφιακής απεικόνισης Carestream της Kodak για μαστογραφία και ακτινογραφία.Σύγχρονο Μαστογράφο Siemens Mammomat 3000 με ψηφιακές κασέτες φωσφόρου τελευταίας γενιάς, υψηλής ευκρίνειας (20 px/mm) και ιδιαίτερα χαμηλής δόσης.

Ακτινολογικό μηχάνημα Siemens Polydoros,το οποίο καλύπτει όλο το εύρος των  κλασικών ακτινογραφικών λήψεων, αλλά και της σωματομετρητικής  απεικόνισης, χαμηλής δόσης.

Σύστημα μέτρησης οστικής πυκνότητας και λιπομέτρησης General Electric, LunarProdigy, που συνδυάζει απόλυτη ακρίβεια και επαναληψιμότητα μετρήσεων με ιδιαίτερη ταχύτητα εξέτασης.

Eίναι αλήθεια, ότι στο Candia-diagnosis, προέχουν η  ευθύνη, και η συνέπεια σε συνδυασμό με την πολύχρονη εμπειρία στην Ιατρική Απεικόνιση.  Με σύγχρονο και αξιόπιστο εξοπλισμό, με προτεραιότητά την ασφάλεια των ασθενών!


Υ.Σ. Η παρουσίαση στο ευρύ κοινό για το Candia-diagnosis, γίνεται έπειτα από επιτακτική ανάγκη συνείδησης και ένα μεγάλο ευχαριστώ στην κα Μανουσάκη και στο Κέντρο γενικότερα, καθώς υπάρχει προσωπική άποψη και εμπειρία για την συνέπεια, το ήθος και την ευγένεια στον ασθενή, καθώς και για την αξιοπιστία των αποτελεσμάτων. Στους καιρούς που διανύει η χώρα μας, και ειδικότερα στο χώρο της Υγείας, απλά συγχαρητήρια...

ΥΓΕΙΑΣ ΔΡΟΜΟΙ
Ελένη Δ.Μπουχαλάκη

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Δικαιολογίες που έχεις μεγαλώσει αρκετά για να ακούς

Γράφει η Σοφία Μαυραντζά
Λες ψέματα; Ψάχνεις δικαιολογίες τύπου «έχω δέκατα», «πονάει η κοιλιά μου», «ένα μεγάλο ρακούν έκρυψε το τηλέφωνό μου» για να μη βγεις για ποτό; Τότε μη συνεχίζεις να διαβάζεις. Αυτό το κείμενο γράφτηκε για όλες εκείνες που βαρέθηκαν να ακούν δικαιολογίες, που ζητούν εξηγήσεις στα ίσα (όπως ακριβώς τις δίνουν) και που έχουν τραγουδήσει το «Ψεύτικα» της Αννούλας παραπάνω από 250 φορές στη ζωή τους.
Πάμε να δούμε παρέα τις πέντε πιο δημοφιλείς δικαιολογίες που μεγάλωσες αρκετά (και βαρέθηκες πια) να ακούς.
Δεν κατάλαβα ότι σε πείραξε Το ακούς παντού. Το ακούς στο γραφείο, το ακούς στο αμάξι, το ακούς στο σπίτι, το ακούς από το κινητό, το ακούς δίπλα σου, μπροστά σου, γενικά ΤΟ ΑΚΟΥΣ. «Δεν κατάλαβα ότι σε πείραξε που δεν σε κοινοποίησα στο μέιλ που έστειλα στον διευθυντή και έλεγα ότι εσύ έχασες την ημερομηνία παράδοσης», «Δεν κατάλαβα ότι σε πείραξε που πήγα τρεις μέρες σερί για μπάλα με τα παιδιά», «Δεν κατάλαβα ότι σε πείραξε που πήγαμε με τη Μαρία στο θέατρο κ…

Πράσινα κόπρανα: Να ανησυχήσω ή όχι;

Ανδιαπιστώσετε ότι τα κόπρανά σας είναι πράσινα, πιθανότατα να θορυβηθείτε. Όμως, το περίεργο αυτό χρώμα, δεν αποτελεί απαραίτητα αιτία ανησυχίας. Το χρώμα των κενώσεων σας είναι συχνά μια αντανάκλαση του τι τρώτε. Το πράσινο χρώμα ενδεχομένως να οφείλεται στην κατανάλωση πολλών πράσινων λαχανικών, όπως το σπανάκι και το μπρόκολο, καθώς αυτές οι τροφές περιέχουν μεγάλες ποσότητες μιας πράσινης χρωστικής ουσίας, της χλωροφύλλης.
Άλλες διατροφικές πιθανές αιτίες είναι η λήψη συμπληρωμάτων σιδήρου και χρωματισμένα με πράσινο τρόφιμα, όπως ορισμένα μίγματα αρωματισμένων ποτών, γρανίτες και κερασάκια τουρτών γενεθλίων,.
Η χολή, το κίτρινο-πράσινο πεπτικό υγρό που εκκρίνεται από το ήπαρ και αποθηκεύεται στη χοληδόχο κύστη, μπορεί επίσης να ευθύνεται για τα πράσινα κόπρανα.
«Το φυσιολογικό χρώμα των κοπράνων είναι καφέ. Η παρουσία της χολερυθρίνης στη χολή ευθύνεται για το χρώμα των κοπράνων. Διαταραχές στη χολερυθρίνη είναι δυνατόν να χρωματίσουν τα κόπρανα πράσινα, γκρι ή λευκά, σαν στό…

ΜΙΣΟΦΩΝΙΑ - Όταν συγκεκριμένοι ήχοι μας τρελλαίνουν!