Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Τo 75% των γιατρών παγκοσμίως αρνούνται την χημειοθεραπεία για τον εαυτό τους! Γιατί;



Έρευνα με ερωτηματολόγια και δημοσκοπήσεις εξακολουθούν να δείχνουν ότι 3 στους 4 γιατρούς και επιστήμονες αρνούνται τη χημειοθεραπεία για τον εαυτό τους, λόγω των ολέθριων επιπτώσεών της σε ολόκληρο το σώμα και το ανοσοποιητικό σύστημα, και λόγω του εξαιρετικά χαμηλού ποσοστού επιτυχίας της.

Σύν τοις άλλοις μόνο το 2 στα 4% όλων των καρκίνων έχουν ανταποκριθεί στη χημειοθεραπεία ή αποδεικνύονται οτι ωφελούν στην παράταση της ασθένειας ,όμως συνταγογραφείται σε όλα τα επίπεδα για σχεδόν κάθε είδος καρκίνου. Δημοσκοπήσεις που έγιναν από καταξιωμένους επιστήμονες του Αντικαρκινικού Κέντρου McGill σε 118 γιατρούς, οι οποίοι είναι όλοι οι εμπειρογνώμονες για τον καρκίνο.

Ζήτησαν από τους γιατρούς να φανταστούν ότι πάσχουν από καρκίνο και να επιλέξουν μέσα από έξι διαφορετικές “πειραματικές” θεραπείες.Οι γιατροί όχι μόνο αρνήθηκαν την επιλογή της χημειοθεραπείας, αλλά είπαν ότι δεν θα επιτρέψουν ούτε στα μέλη των οικογενειών τους να περάσουν από αυτή την διαδικασία.

Οι αυτοάνοσες διαταραχές προκαλούνται κυρίως όταν οι άνθρωποι λαμβάνουν τις χημικές ουσίες από τα τρόφιμα, το πόσιμο νερό, εμβόλια μολυσμένα με χημικά, τις τεχνητές γλυκαντικές ουσίες και τη ρύπανση του περιβάλλοντος.

Οι έρευνες αυτές έχουν μια βαθιά επίδραση στην κοινή γνώμη της χημειοθεραπείες στο μεγαλύτερο μέρος της Δυτικής κοινωνίας, ιδιαίτερα οι Ηνωμένες Πολιτείες, που τις χρησιμοποιούν περισσότερο από κάθε έθνος στον κόσμο. Αυτή η έλλειψη εμπιστοσύνης από τους γιατρούς επηρεάζει αισθητά και τους ασθενείς, κι έτσι αυξάνεται ο αριθμός ασθενών που στρέφονται σε φυσικές θεραπείες, με τρόπους που θεραπεύονταν στις αρχές της δεκαετίας του 1900, πριν από την αναλαμπή της διεφθαρμένης ιατρικής, των φαρμάκων, και της ακτινοβολίας.

Η χημειοθεραπεία γεμίζει τον οργανισμό με φρικιαστικές τοξίνες. Οι γιατροί και οι επιστήμονες το ξέρουν, αλλά επειδή οι ​​παράνομοι από το FDA γιατροί συνταγογραφούν και δεν προτείνουν βιταμίνες, συμπληρώματα, βότανα, και σούπερ-τροφές, η χημειοθεραπεία εξακολουθεί να “συνιστάται.

Ο τρόπος για να νικήσετε τον καρκίνο είναι να αποτοξινωθεί το σώμα σας και να ενισχυθεί το ανοσοποιητικό σας σύστημα. Αν πχ ένα ηλικιωμένο άτομο είχε τραυματιστεί στο δάχτυλο του ποδιού, θα χρειαζόταν μια κρύα κομπρέσα για να τον βοηθήσει να θεραπευτεί, θα έβαζε το πόδι σε παγωμένο νερο κατ ‘επανάληψη για ημέρες, και στη συνέχεια, θα περίμενε το δάχτυλο του ποδιού να θεραπεύτει.

Οι γιατροί γνωρίζουν πόσο παράλογη είναι η ιδεολογία της χημειοθεραπείας, (είναι πραγματικά!) Οι γιατροί αναγκάζονται να σιωπούν, διαφορετικά θα πρέπει να βρουν κάποιο άλλο επάγγελμα. Η χημειοθεραπεία παρουσιάζει ελάχιστη επιτυχία στους όγκους που εμφανίζονται στο παχύ έντερο, τους πνεύμονες και το στήθος, όπως τεκμηριώνεται κατά την τελευταία δεκαετία, όμως με κάποιο τρόπο οι γιατροί εξακολουθούν να προωθούν την διαδικασία της χημειοθεραπείας για να εξαλείψουν τους όγκους των κακοήθων νεοπλασιών στις περιοχές του σώματος.

Θα μπορούσε άραγε να είναι κάποια ακραία σύμπτωση το γεγονός ότι παρόλο που το 75% των γιατρών αρνούνται την χημειοθεραπεία για τον εαυτό τους και τα μέλη των οικογενειών τους, να την επιβάλλουν ακόμα στο 75% των ασθενών τους; Η δαπανηρή τιμή της χημειοθεραπείας και οι μίζες των πολυεθνικών φαρμακευτικών εταιρειών κραυγάζουν την απάντηση “όχι”.

Στην καλύτερη περίπτωση, η χημειοθεραπεία θα πρέπει να θεωρείται εναλλακτική θεραπεία, αλλά για πάνω από 70 χρόνια η αλλοπαθητική ιατρική έχει διαστρεβλωθεί στην αντίληψη του κοινού, δηλαδή η παραδοσιακή ιατρική, έτσι, αν ο μη γένοιτο συμβεί σε σας μια τέτοια περίπτωση και ο γιατρός σας προτείνει χημειοθεραπεία…..ρωτήστε τον εάν θα έκανε το ίδιο πράγμα στον εαυτό του, ή στα μέλη της οικογένειας του.


http://www.aetos-apokalypsis.com/2016/01/giatroi-arnountai-na-kanoun-chemeotherapy.html

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Μολυσματική τέρμινθος: Συμπτώματα, μετάδοση και θεραπεία

Η μολυσματική τέρμινθος είναι μία συχνή ιογενής πάθηση που προσβάλλει το δέρμα και ευκαιριακά τα μάτια. Μπορεί να επηρεάσει άτομα κάθε ηλικίας αλλά προσβάλλει κατά κύριο λόγο παιδιά, σεξουαλικά ενεργείς ενήλικες και αυτούς που για κάποιος λόγο δεν έχουν ισχυρό ανοσοποιητικό σύστημα. Η ηλικία που εμφανίζεται πιο συχνά στα παιδιά η πάθηση είναι μεταξύ ενός και 10 ετών. Δεν απαιτεί πάντα αντιμετώπιση. Ο ιός της μολυσματικής τερμίνθου ανήκει στην οικογένεια των poxvirus και ονομάζεται Molluscum Contagiosum Virus ( MCV ). Αποικεί μόνο τον άνθρωπο. Υπάρχουν 4 τύποι του ιού: MCV -1, MCV -2, MCV -3 και MCV -4. Ο πιο συχνός είναι ο ιός MCV -1 ενώ ο MCV -2 ανιχνεύεται πιο συχνά σε ενήλικες και είναι σεξουαλικά μεταδιδόμενος. Συμπτώματα Οι βλάβες της μολυσματικής τερμίνθου είναι μικρά σπυράκια, μεγέθους 1-10 χιλιοστών που μοιάζουν με ογκίδια, ελιές ή μαργαριτάρια. Πρόκειται για στρογγυλές, λευκές και γυαλιστερές βλατίδες (θολωτές) με ομφαλωτό κέντρο, που περιέχουν ένα

10 συμπτώματα του «Σιωπηλού Δολοφόνου» των ωοθηκών, που κάθε γυναίκα ΠΡΕΠΕΙ να γνωρίζει

Υπολογίζεται ότι στης ΗΠΑ περισσότερες από 550 γυναίκες πεθαίνουν κάθε χρόνο από καρκίνο στις ωοθήκες. Πιστεύεται πως οι κύριες αιτίες αυτής της μορφής καρκίνου περιλαμβάνουν: Την ηλικία Τη κληρονομικότητα Τη χρήση αντισυλληπτικών Αυτό όμως που είναι το πιο ανησυχητικό είναι ότι οι περισσότερες που μαθαίνουν πως έχουν αυτή τη μορφή καρκίνου, το μαθαίνουν στα τελευταία στάδια, όταν δεν υπάρχει πια ελπίδα. Γι’αυτό είναι πολύ σημαντικό να μην αγνοούμε τα σημάδια αυτού του σιωπηλού δολοφόνου, γιατί μία έγκαιρη διάγνωση θα σας σώσει τη ζωή. Τα 10 κυριότερα συμπτώματα είναι: 1. Συχνοί κοιλόπονοι 2. Πόνος στη λεκάνη και το στομάχι 3. Ασταθή έμμηνος ρύση Ο καρκίνος των ωοθηκών μπορεί να αναπτυχθεί και σε κορίτσια που δεν έχει αρχίσει ακόμα ο κύκλος του, ωστόσο είναι πολύ πιο συνηθισμένος σε γυναίκες άνω των 55. 4. Αίσθημα κόπωσης χωρίς προφανή λόγο 5. Παράξενο αίσθημα κορεσμού Το να νιώθεις φουσκωμένος όταν δεν έχεις φάει είναι ένα κοινό σύμπτωμα το

Εγκεφαλική μικροαγγειοπάθεια και κίνδυνοι - Η ικανότητα ισορροπίας στο ένα πόδι «δείκτης» εγκεφαλικής υγείας

Η εγκεφαλική μικροαγγειοπάθεια αποτελεί επικίνδυνο εχθρό για τη μέση ηλικία και πολύ περισσότερο όταν συνυπάρχουν παθήσεις όπως ο διαβήτης και η υπέρταση Προσβάλει κατά κύριο λόγο τα μικρά τριχοειδή αγγεία του μεσεγκεφάλου και προκαλεί χαρακτηριστικές διαταραχές στην ροή του αίματος.. Η τριάδα αυτών των διαταραχών αποτελείται από διαταραχές μνήμης και   προσοχής , δυσχέρεια βάδισης και ακράτεια. Σ’αυτήν την κεντρική συμπτωματολογία προστίθενται και άλλες δυσλειτουργίες. Η νόσος, η συχνότητα της οποίας αυξάνεται με την ηλικία, πιστεύεται ότι αποτελεί ένδειξη αυξημένου κινδύνου για μελλοντικό σοβαρό εγκεφαλικό επεισόδιο, ενώ προγενέστερες μελέτες την έχουν επίσης συσχετίσει με απώλεια του συντονισμού των κινήσεων και νοητική διαταραχή. Έτσι, η έγκαιρη διάγνωση και η θεραπευτική αντιμετώπιση είναι αναγκαίες ώστε να αποφευχθεί η εξέλιξή της. Η πιθανή δυσκολία ενός ατόμου να ισορροπήσει στο ένα πόδι για τουλάχιστον 20 δευτερόλεπτα θα μπορούσε να είναι δείκτης ε